DM-løbere skal vise olympisk klasse

[notphone]

Anita Madsen er kvindernes storfavorit, når DM løber af stablen i næste weekend. (Foto: Ludwig, Joluskating)
Anita Madsen er kvindernes storfavorit, når DM løber af stablen i næste weekend. (Foto: Ludwig, Joluskating)
[/notphone][phone]
Anita Madsen er kvindernes storfavorit, når DM løber af stablen i næste weekend. (Foto: Ludwig, Joluskating)
Anita Madsen er kvindernes storfavorit, når DM løber af stablen i næste weekend. (Foto: Ludwig, Joluskating)
[/phone]

Umiddelbart índen Danmarksmesterskaberne i Kunstskøjteløb løber af stablen i Herlev, er der ingen tvivl hos Julia Sandsten, sportskoordinator i Dansk Skøjte Union, om, hvem man især skal holde øje med.

– I seniorherrernes afdeling er der store forventninger til Justus Strid. Han var imponerende tæt på at komme til OL og viste også finale-klasse ved sidste års DM. I det hele taget har han holdt den gode form ved lige i løbet af efterårets konkurrencer, siger hun.

Som  tidligere Danmarksmester ved Julia Sandsten, hvad der skal til for at nå helt til tops, og hun mener, kvinderne har et særdeles stærkt kort på hånden til årets DM.

– En kvindelig senior, som virkelig har overrasket os op til DM, er Anita Anderberg Madsen. Hun fik sin debut i seniorrækken sidste år og tog alle med storm i forhold til, hvor flot hun håndterede springet til de voksnes rækker. Hun er en klokkeklar kandidat til OL i 2018, og det, at hun nåede at melde sig ind i kampen til næste års lege, er intet mindre en fantastisk. Det var der ingen, der forventede, siger hun.

Herlev Skøjtehal slår dørene op den 6. december, hvor DM begynder.

Article written by erschultz