Mikkeline Kierkgaard: Mit bedste DM var…

[notphone]

Mikkeline Kierkgaard husker ét DM ganske tydeligt (Foto: Facebook).
Mikkeline Kierkgaard husker ét DM ganske tydeligt (Foto: Facebook).
[/notphone][phone]
Mikkeline Kierkgaard husker ét DM ganske tydeligt (Foto: Facebook).
Mikkeline Kierkgaard husker ét DM ganske tydeligt (Foto: Facebook).
[/phone]

Et DM er altid garant for store stunder, og spørger man den tidligere stjerneløber, nu 29-årige Mikkeline Kierkgaard, husker hun et bestemt som noget ganske særligt:

– Noget, der står meget klart i dag, er mit DM i 1997. Jeg var en lille pige på 13 år og havde lige været i Canada til mit første Junior-VM. En kæmpe oplevelse, hvor jeg dystede foran 16.000 tilskuere. Pludselig virkede Danmark lillebitte, da jeg kom hjem igen. Jeg husker, hvordan det rykkede mig og gjorde mit efterfølgende DM mindeværdigt, siger Mikkeline Kierkgaard.

Hun fremhæver fornemmelsen af, at presset forsvandt fra hendes unge skuldre, og mener, at det blev en stor fordel for hende under turneringen. Det gjorde ganske enkelt hendes præstation meget bedre, vurderer hun.

– Jeg endte vist med at blive danmarksmester, så helt skidt gik det da ikke, griner hun.

Article written by erschultz