Værter om DM: Vi løftede det hele sammen

[notphone]

DM 2014 forløb måske ikke helt efter planen på grund af en dum storm, men alt i alt var det en succes, lyder det fra værterne. På billedet ses Justus Strid for Skøjteklub København.
DM 2014 forløb måske ikke helt efter planen på grund af en dum storm, men alt i alt var det en succes, lyder det fra værterne. På billedet ses Justus Strid for Skøjteklub København.

[/notphone][phone]

DM 2014 forløb måske ikke helt efter planen på grund af en dum storm, men alt i alt var det en succes, lyder det fra værterne. På billedet ses Justus Strid for Skøjteklub København.
DM 2014 forløb måske ikke helt efter planen på grund af en dum storm, men alt i alt var det en succes, lyder det fra værterne. På billedet ses Justus Strid for Skøjteklub København.

[/phone]

”Det forløb rigtig, rigtig godt”. Sådan lyder det fra værterne i Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling, der i weekenden afholdt DM i kunstskøjteløb i Herlev Skøjtehal. Men som ved ethvert arrangement, opstod der mindre problemer undervejs.

Stormen Bodil tog nemlig sin entré torsdag aften og ville først forlade københavner-forstaden fredag middag. Det gjorde, at flere jyske klubber først nåede frem hen på eftermiddagen om fredagen, og at den internationale dommer Michael Webster ikke kunne være der før lørdag. Derfor måtte isdanse-konkurrencen bl.a. rykkes.

-Det var lidt kaotisk med hende Frøken Bodil. Det var nok den største bekymring, vi havde i weekenden. Men det endte jo okay. Det var jo ikke sådan, at vi skulle afvikle det hele om søndagen eller om natten, siger Bente Fromm, formand for Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling.

Inden DM var hun dog lidt betænkelig ved, at Herlev Skøjtehal kun havde én isbane. De sidste mange danmarksmesterskaber har der nemlig været to isbaner.

-Men det forløb rigtig fint. Skøjtehallen er jo heller ikke bestemt stor, men det har faktisk været meget rart, da alting har været lidt samlet. Det gjorde det lidt hyggeligt. Stemningen har været god hele vejen igennem – både fra publikums side, men også fra alle de folk, vi har haft til at hjælpe til, siger Bente Fromm.

Og netop de mange hjælpende hænder, hæfter formanden sig specielt ved:

-Herlev havde kun to løbere med (ud af 102, red.), men alligevel har der været rigtig mange fra klubben, der har hjulpet til. Følelsen af fællesskab, hvor vi løfter det hele sammen, har været enormt dejligt.

Herunder kan du se lidt billeder fra weekendens DM:

Article written by Jakob Flarup

Kontakt mig på jvflarup@mail.dmjx.dk